Frivillig i Kulturhuset

Aktiviteter i og drift af Kulturhuset i Køge Boligselskab kører primært på frivillige kræfter, idet mange af boligselskabets beboere lægger mange timer i det fælles hus. Har du lyst til at give en hånd med?
 
 
Aktiviteterne
 
Som frivillig har du mulighed for at gøre en meget konkret forskel for andre. Om du hjælper med de svære opgaver i lektiecafeen, deltager i miljøgruppen eller tager dig tid til at snakke med de unge på værestedet er du med til at gøre en konkret forskel for børn og unge i boligområdet. Og det sættes der stor pris på!
 

Har du lyst til at bidrage med et par timer af din fritid kan du henvende dig hos Annette i cafeén (tlf. 2939 4346) og beboerrådgiver Kim Mørk Giedo på tlf. 2021 4108.

 
Caféen
Også Kulturhusets café drives i høj grad af det frivillige initiativ i området. Når du dukker op til træning eller kommer forbi og køber en cola er det ofte en frivillig, du vil møde bag disken i Kulturhuset.
 
Har du lyst til at indgå i frivilligteamet omkring cafeen, så henvend dig i Kulturhuset på tlf. 2939 4346.

Ledige boliger

Ledigt NU

Ledige lejligheder   Vi har lige nu ingen ledige boliger. Du kan dog skrives på vores venteliste ved at klikke...

Read more

Seneste opdateringer

Køge boligselskab   -   Langelandsvej 32   -   4600 Køge   -   Tlf: 5663 7500    -   Fax: 5663 7007   -   e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.