Beboerportrætter i Hastrupparken

 
002Türcan er rigtig glad for at bo i Hastrupparken, hvor hun har boet i 24 år. Hun deltager tit i sociale arrangemeneter, bl.a. Sankt Hans, hvor familien tager madkurv med og nyder en aften i det grønne. "Vores grønne områder er meget bedre end i andre boligområder", siger Türcan. Hun har i 2011 deltaget i projektet som frivillig kok i Hastrupparken, hvor beboere med forskellig etnisk baggrund har lavet mad til andre beboere.
 
 

001Grethe har boet de sidste seks år i Hastrupparken og er meget glad for sin lejlighed, og ikke mindst for altanen, hvor hun kan opholde sig en stor del af året. Hun er også glad for det sociale netværk, der er i Hastrupparken. Hun er frivillig medhjælper i afdelingens genbrugsbutik "Loppen", som har åbent hver søndag, og hun mødes hver mandag med andre beboere og går stavgang fra Kulturhuset.
 

mahmoud"Det er fedt at bo i Hastrupparken", siger Mahmoud, der har boet i Hastrupparken hele sit liv. "Jeg kender alle og man føler sig tryg her", smiler Mahmoud. Mahmoud går i 9. klasse og spiller fodbold fire gang om ugen i Herfølge Boldklub, så der er ikke så meget tid til overs. Men han er glad for at spille bold på multibanen i Hastrupparken, og han glæder sig til han bliver 16 år, så han kan træne i Kulturhuset i boligselskabet.
 
 

Billede Anne

Anne bor i en taglejlighed i Hastrupparken, hvor hun har boet siden november 2011. ”Jeg er rigtig glad for at bo her. Jeg har en fantastik udsigt til begge sider og fra altanen kan jeg næsten se Vallø slot. Her er stille og roligt, og jeg har følt mig tryg og godt tilpas fra første dag”, siger Anne. Anne har sklerose, og det var en af grundene til, at hun valgte at bo i Hastrupparken, hvor der er elevator. Anne har et godt netværk med familie og venner tæt på og om Hastrupparken siger hun: ”Folk har været supersøde, og man hilser på hinanden”.


poulPoul har boet i Hastrupparken i 28 år. Poul har tre gange fået tilbudt en lejlighed i Kirsebærhaven, som er en lille attraktiv afdeling i Køge Boligselskab med ældreboliger, men Poul har hver gang sagt nej tak efter at have været ovre at kigge på dem. Han nyder sin lejlighed på Fasanvej i Hastrupparken, hvor der er dejlig lyst inde i lejligheden, og hvor han har fået brudt en væg ned mellem køkkenet og et værelse, så han har et stort og hyggeligt køkken-alrum. ”Jeg har også en skøn udsigt til parken inde midt i afdelingen, så jeg bliver boende så længe jeg kan kravle op ad trapperne”, griner Poul. Poul deltager i Hastrupparkens pensionistklub i Kulturhuset, og han nyder at komme der hver tirsdag, hvor der er kortspil om eftermiddagen og gymnastik for dem der har lyst om formiddagen. Der er også ture og månedlig bankospil, som Poul også nyder at være med til.
 
 
 
 

Ledige boliger

Ledigt NU

Ledige lejligheder   Vi har lige nu ingen ledige boliger. Du kan dog skrives på vores venteliste ved at klikke...

Read more

Køge boligselskab   -   Langelandsvej 32   -   4600 Køge   -   Tlf: 5663 7500    -   Fax: 5663 7007   -   e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.