Selskabet


Køge Boligselskab er en almen boligorganisation, hvis hovedformål er at udleje og administrere almene boliger. Boligselskabet er stiftet i 1952 af en række arbejdstagere - og arbejdsgiverorganisationer i Køge by, foranlediget af byens daværende borgmester Niels Albrechtsen. Selskabet består i dag af 11 selvstændige boligbebyggelser med i alt 1700 boliger.

Selskabet har egen administration beliggende i en af afdelingerne i selskabet, dvs. at al udlejning og kontakt til beboere og folk på ventelisten sker lokalt i boligområdet. Selskabet udlejer sine boliger ud fra gældende lovgivning, se nærmere herom under udlejning. Alle selskabets bebyggelser ligger i området Hastrup Vest, der er placeret mellem Køge by og Herfølge.

 

Køge Boligselskab 1952 - 2002
Året 2002 var et jubilæums år. Selskabet markerede dette med flere tiltag, bl.a. udgivelsen af et jubilæumsskrift over boligselskabets første 50 år. Spændende læsning, der fortæller om tilblivelsen af boligselskabet, en kort gennemgang af vores bebyggelser for til sidst at fortælle lidt om de tiltag, vi har iværksat i de seneste år. Jubilæumsskriftet blev udarbejdet i samarbejde med et udvalg og Køge byhistoriske arkiv.

 

For at se jubilæumsskriftet skal du have acrobat reader installeret. Klik her for gratis at installere adobe acrobat reader. 

 

Du kan også læse om Køge Boligselskabs historie på vores interaktive historiske tidslinie

 

Vedtægter
For at læse Køge Boligselskabs vedtægter, skal du have adobe adrobat reader installeret.

Ledige boliger

Ledigt NU

Ledige lejligheder   Vi har lige nu ingen ledige boliger. Du kan dog skrives på vores venteliste ved at klikke...

Read more

Køge boligselskab   -   Langelandsvej 32   -   4600 Køge   -   Tlf: 5663 7500    -   Fax: 5663 7007   -   e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.