Den 10. maj drog 18 medlemmer fra pensionistklubben i Ravnsborg Huse på udflugt til Bakken/Korsbæk. Dette var afslutningen på en rigtig fin og dejlig vintersæson i klubben. 

 

Klokken 10.30 blev vi afhentet af bussen fra Herfølge Turistfart på Klavervej 2. Efter ca. en times kørsel var vi fremme ved Bakken og kunne nyde synet af den nyudsprungne og lysegrønne skov nord for København. Vel ankommet til Bakken var der lige tid til lidt at drikke - Korsbæk åbnede først klokken 12.00.

 

Korsbæk emmer jo af nostalgi og gamle minder. Mange af medlemmerne kom nu til at tænke tilbage på deres ungdom og barndom, og ikke sjældent hørtes udtalelser som dette: det kan jeg godt kende og husker du dette? o.s.v.-o.s.v. Og under alle omstændigheder husker vi alle de forskellige ting fra filmen Matador. Vi så bl.a. grisehandlerens das, hvor flere billeder af tyske officerer fra den gang "prydede" væggene, der var mange spændende ting at se i Skjerns Magasin, vi så Korsbæk Bank og bankdirektør Varnæs bil samt mange andre seværdigheder.

  

Da klokken nærmede sig 13.00 begyndte sulten at melde sig, og heldigvis havde vi bestilt bord på Restaurant Bondestuen. Der ventede os en stor og flot buffet, og efter at have fyldt noget i glassene, kastede vi os over den overdådige buffet, der også var meget velsmagende. Efter besøget på restauranten var der en times tid på egen hånd, hvor nogle lige kunne klemme en is ned, nogle besøgte Pjerrot - tror dog ikke nogen havde lyst eller mod på en tur i rutschebanen.  

 

Klokken 15.30 holdte Herfølge Turistfart med bussen klar til at køre os tilbage til Ravnsborg Huse. Sidst på eftermiddagen var vi tilbage i Køge, mættet af gode indtryk efter en tur, der både direkte og indirekte var foregået i høj solskin. 

 

Pensionistklubben vil gerne takke afdelingsbestyrelsen mange gange for det ydede tilskud til busturen. Uden dette tilskud var en sådan tur ikke mulig. Også stor ros til Herfølge Turistfart. Formanden for pensionistklubben glemte sit kamera i bussen, da vi kørte til Bakken. På vejen tilbage mod Køge opdagede chaufføren kameraet - han vendte straks bussen og kørte tilbage til Bakken og fandt formanden i Korsbæk, hvor han fik sit glemte kamera tilbage. Det kan man kalde fin service.

 

IMGP0528 IMGP0530
IMGP0534 IMGP0543
IMGP0545 IMGP0547

IMGP0549 IMGP0552
IMGP0553

 

 

Ledige boliger

Ledigt NU

Ledige lejligheder   Vi har lige nu ingen ledige boliger. Du kan dog skrives på vores venteliste ved at klikke...

Read more

Seneste opdateringer

Køge boligselskab   -   Langelandsvej 32   -   4600 Køge   -   Tlf: 5663 7500    -   Fax: 5663 7007   -   e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.