I december 2016/januar 2017 udsendte YouSee et pakkevalgsbrev, hvor beboere kunne tilmelde sig den TV pakke, som man ville have fremover.

 

YouSee er nu i gang med at indstille kablerne til hvilken TV pakke, beboerne har valgt. De beboere, som ikke har tilmeldt sig, vil få sort skærm.

 

Hvis du som beboer ikke har tilmeldt dig (du troede måske, at det fremsendte var en reklame fra YouSee) og du ønsker at se TV, skal du ringe til YouSee på tlf. 7070 4040 og tilmelde dig TV igen. Der vil blive opkrævet et oprettelsesgebyr, og du vil få TV i løbet af 10 dage.

 


Oprettet: 10. februar 2017    
Alle lejere burde nu have modtaget pakkevalgsbrev fra YouSee (gælder ikke Ravnsborg Huse, der allerede har individuelt valg). Yderligere burde de lejere, som fortsat ønsker TV fra YouSee, have indgået aftale med YouSee. Hvis du ikke har indgået aftale med YouSee, sa ring til 7070 4124 og aftal pakke, hvis du onsker TV fra YouSee. 


Opkrævning af nye TV pakker

YouSee er nu igang med at opkræve de nye pakker, som hvert lejemal har valgt. Desværre har YouSee lavet en fejl i priserne for flere af beboerne. De priser, som YouSee opkræver, er ikke de aftalte. Boligselskabet har gjort YouSee opmærksom pa dette, og fejlen vil snarest blive rettet.

 

Hvad angår betaling, så vil der blive tilsendt en kreditnota til alle de berørte kunder. Hvis man modtager sin faktura på giro eller e-boks, vil man kunne trække kreditbeløbet fra sin faktura og indbetale det mindre. Selvom betalingsdatoen på den første opkrævning bliver overskredet, kan man godt vente på sin kreditnota inden man betaler.

 

Hvis man derimod betaler på PBS eller med Nets (automatisk kortbetaling), vil fakturaen blive betalt på det først angivne beløb, og herefter kan man få kreditnotaen udbetalt.

 

Hvis I henvender jer til YouSee, bør de nu kunne se, at prisen er forkert.


Priser

De priser, som vi har aftalt med YouSee og som fremgik af pakkevalgsbrevet, er:


Grundpakke kr. 156,64

Mellempakke kr. 336,72

Fuldpakke kr. 451,72


Disse priser gælder også Ravnsborg Huse og vil løbende blive rettet på lejernes opkrævninger.


Spørgsmål

Har du spørgsmål, prøv først at ringe til YouSee’s kundeservice pa telefon 7070 4040 eller besøg butikken i Nørregade i Køge. Hvis de ikke kan hjælpe eller du ikke forstår hvad de siger, kan du ringe til Køge Boligselskab tlf 5663 7500 og spørge efter forretningsfører Rene Nielsen. 

 

yousee case 0

Ledige boliger

Ledigt NU

Ledige lejligheder   Vi har lige nu ingen ledige boliger. Du kan dog skrives på vores venteliste ved at klikke...

Read more

Seneste opdateringer

Køge boligselskab   -   Langelandsvej 32   -   4600 Køge   -   Tlf: 5663 7500    -   Fax: 5663 7007   -   e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.