YouSee er  ved at forbedre og fremtidssikre kabel-tv-nettet i vores lokalområde. Det gøres for at sikre det fremtidige digitale behov på tv og bredbånd. Hvert år stiger danskernes internetbrug med 40-50 % og det hænger især sammen med, at tv-vanerne er under forandring. Vi streamer i langt højere grad vores tv-indhold og går i Tv-arkiv og bestemmer, hvad vi vil se, hvornår og hvor.

 

Derfor er det vigtigt at have stor kapacitet i kabel-tv-nettet, så netværket er på forkant med den stigende efterspørgsel på hurtigere bredbånd. Og samtidig være klar, når tv-selskaberne begynder at vise programmer i den nye 4K og 8K UHD-standard.

Mange nye fordele

Der er flere fordele at hente, når udstyret opgraderes og udskiftes i kabel-tv-nettet. Med et nyt kabel-tv-net gives der nemlig adgang til markant højere bredbåndshastigheder, der understøtter den stigende interesse for streaming. Og så vil opgraderingen give mere båndbredde til de enkelte tv-kanaler, så tv-signalet vil stå endnu skarpere.

 

Højere up- og downloadhastigheder

Med opgraderingen skiftes til Docsis 3.1 standarden med nye Gigabredbåndshastigheder. Så kan der tilbydes hastigheder op til 1.000 Mbit med YouSee Bredbånd. Desuden skrues der yderligere op for uploadhastigheden, så der kan tilbydes de samme up- og downloadhastigheder. Det kan fx være 500/500 Mbit. Læs mere pa yousee.dk/fremtiden.

 

Afbrydelser pa kabel-tv-nettet i vores omrade

Forbedringerne kræver, at YouSee's teknikere skal arbejde og have adgang til vores antennenet, idet de skal arbejde pa YouSee's kabel-tv-net i området. Arbejdet kan foregå over flere dage og starter den 06-06-2017. YouSee sørger for, at de beboere, der bliver berørt, får besked pr. mail eller brev om den/de pågældende dato/er.

 

Det betyder, at tv, bredband og telefoni via kabel-tv-nettet hos vores beboere vil være helt afbrudt kl. 1.00-7.00 og vil være ustabilt og flere gange helt afbrudt mellem kl. 7.00-19.00. Det anbefales, at man slukker og genstarter udstyr efter opgraderingen.

 

På yousee.dk/driftsinformation kan man se, hvis der sker ændringer i arbejdet.

 

yousee case 0

Ledige boliger

Ledigt NU

Ledige lejligheder   Vi har lige nu ingen ledige boliger. Du kan dog skrives på vores venteliste ved at klikke...

Read more

Seneste opdateringer

Køge boligselskab   -   Langelandsvej 32   -   4600 Køge   -   Tlf: 5663 7500    -   Fax: 5663 7007   -   e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.