Hvis skaden sker…

En indboforsikring bør være basis i enhver husstand, da denne dækker husstandens ejendele. Det er denne forsikring der giver dig erstatning for dine ejendele, hvis uheldet skulle være ude. Du får også erstattet ejendele, der bliver beskadiget ved brand, hærværk eller vandskade. Indboforsikringen adskiller sig fra husforsikringen, der dækker selve boligen.

Selvom du bor til leje skal du have en forsikring på dit indbo. Hvis ulykken er ude og din lejlighed eller den blok du bor i brænder eller der sker stormskade eller anden ulykke, hvem skal så betale skaderne?

Køge Boligselskab skal betale alle udgifter, der er forbundet med udbedring af skaderne på bygningen og lejlighederne. Det gælder også vægge og lofter, der er røgskadede.

Imens boligerne sættes i stand igen skal du naturligvis ikke betale husleje. Men du skal betale for at få pakket alle dine ting ned, du skal betale for den midlertidige flytning og du skal selv erstatte de ting (møbler, tøj, legetøj, elektronik) der er blevet ødelagt ved skaden.

Det kan løbe op i rigtig mange penge. Penge, som du selv skal betale, hvis du ikke har en indboforsikring.

Du skal også finde et sted og bo midlertidigt. Hvis den midlertidige bolig er dyrere end det du betaler i leje, skal du også selv betale differencen.

Men hvis du har en indboforsikring, betaler den alle dine udgifter i forbindelse med en brandskade, vandskade eller hvis du har indbrud og der bliver stjålet ting fra din lejlighed.

Kontakt

Køge Boligselskab
Langelandsvej 32, 4600 Køge
Tlf.: 5663 7500
E-mail: kbs@kbs.dk

OBS! Kontorets Åbningstider pr. 1.3.2024

Mandag kl. 9-13 og 14-16
Tirsdag - torsdag kl. 9-13
Fredag lukket
KBS har egen administration, der er beliggende i Hastrupparken.

                 Tilgængelighedserklæring

Opstår der alvorlige, akutte problemer i boligen udenfor kontorets åbningstid, kan der ringes på tlf. 4032 4580

Skip to content