Ny hjemmeside

Vi er nu i luften med vores nye hjemmeside. Siden er opbygget således, at indhold tilpasses den enhed, man benytter, uanset om besøget foregår fra en computer, en tablet eller en telefon. Endvidere er hjemmesiden opbygget med en mere enkel struktur, så brugeren lettere kan navigere rundt på siden og finde det indhold, som søges.

Vi håber, at vores beboere og ansøgere kan lide den nye hjemmeside og fortsat vil følge med i, hvad der rører sig i boligselskabet. 

Ansøgerweb, Beboerweb og Bestyrelsesweb – hvad er det?
For lidt over et år siden introducerede vi KBS’ Ansøgerweb, Beboerweb og Bestyrelsesweb. Alle 3 web-løsninger er KBS’ online service til vores ansøgere, beboere og bestyrelsesmedlemmer, hvor mange nyttige informationer kan hentes. For at gøre det nemt for brugeren, så modtager man kun ét login, som gælder til alle 3 løsninger (brugernavn og adgangskode). Når man er logget ind, så kan man i øverste højre hjørne vælge henholdsvis Ansøgerweb, Beboerweb eller Bestyrelsesweb, afhængig af status hos os.  

  • Ansøgerweb – Når man skriver sig på vores venteliste, vil man til KBS Ansøgerweb modtage et login, som man kan benytte til bl.a. at tilføje boligønsker og se ventelisteplacering.
  • Beboerweb – Er man beboer i Køge Boligselskab, vil personlige oplysninger, kontrakter samt lejeaftaler kunne findes. Yderligere kan man finde information omkring den afdeling, hvori man bor, f.eks. referater, budgetter, regnskaber og månedlige omdelinger til beboerne. 
  • Bestyrelsesweb – Er man medlem af en bestyrelse i Køge Boligselskab, er man tilføjet KBS Bestyrelsesweb. Her kan informationer findes, som er relevant for arbejdet i en bestyrelse, bl.a. budgetter, regnskaber, dagsordener og referater.  

For at gøre det endnu nemmere er der også mulighed for at aktivere sit Nem-ID under kontooplysninger.

Kontakt

Køge Boligselskab
Langelandsvej 32, 4600 Køge
Tlf.: 5663 7500
E-mail: kbs@kbs.dk

Kontorets Åbningstider

Man kl. 9-13 & 14-16.
Tirs - fre kl. 9-13.
KBS har egen administration, der er beliggende i Hastrupparken.

Opstår der alvorlige, akutte problemer i boligen udenfor kontorets åbningstid, kan der ringes på tlf. 4032 4580