Pensionisttur

Så er det igen tid til den årlige pensionisttur til Tyskland, som foregår tirsdag den 4. december 2018 kl. 11.00. Turen er kun for pensionister og efterlønsmodtagere boende i Køge Boligselskab.

Der vil være mulighed for at handle i Bordershoppen i Tyskland i ca. 1½ time, hvorefter turen går tilbage til Dalby Hotel, hvor vi spiser en julemenu i Restaurant Bregnen. Der vil desuden blive afholdt lotteri i bussen på vejen frem og tilbage, så husk småpenge.

Pris pr. person er kr. 150,00. Inkluderet i prisen er en sandwich på færgen samt en 2-retters julemiddag om aftenen – flæskesteg og ris a la mande. Prisen er kr. 150,00, uanset om man vælger kun at tage med på busturen, kun spiser med om aftenen eller om man vælger at deltage i begge dele.

Billetter kan købes i administrationen, Langelandsvej 32, mandag den 5. november til onsdag den 7. november 2018. Administrationen har åbent: mandag kl. 9.00-13.00 og 14.00-16.00, tirsdag – fredag kl. 9.00-13.00. Da der er begrænset antal pladser, er det første til mølle princip.

Husk sygesikringskort samt pensionistbevis ved køb af billetter. Der kan betales med Mobile Pay . Der kan ikke betales med betalingskort.

Nærmere information om opsamlingssteder- og tider følger. Det er ikke muligt at have en medhjælper med på turen. Husk kun at købe det, du selv kan bære. Der vil være ankomst Dalby Hotel kl. 18.00. Hjemtransporten vil være ca. kl.21.00 til opsamlingssteder.

Det er ikke muligt at få refunderet billetten, hvis man er forhindret i at deltage. Men meld gerne afbud til administrationen på tlf. 5663 7500, så vi ikke venter på dig ved afgang.

Med venlig hilsen
Aktivitetsudvalget
Køge Boligselskab

Kontakt

Køge Boligselskab
Langelandsvej 32, 4600 Køge
Tlf.: 5663 7500
E-mail: kbs@kbs.dk

Kontorets Åbningstider

Mandag kl. 9-13 & 14-16.
Tirsdag- fredag kl. 9-13.
KBS har egen administration, der er beliggende i Hastrupparken.

Opstår der alvorlige, akutte problemer i boligen udenfor kontorets åbningstid, kan der ringes på tlf. 4032 4580