Aktiv i KBS

Som beboer i Køge Boligselskab har du mulighed for at involvere og engagere dig på flere måder og på en lang række områder. Du kan engagere dig i det beboerdemokratiske arbejde i din egen afdeling og måske endda tage del i det bredere samarbejde, som finder sted i repræsentantskabet, hvor alle afdelinger er repræsenteret.

Der er også mange muligheder for at engagere sig som frivillig i Kulturhusets virke. Både i Kulturhusets café samt i husets mange aktiviteter har vi løbende brug for nye frivillige.

Til KBS Beboernyt har vi brug for skribenter og fotografer til vores sammenhold. Kan du med udgangspunkt i KBS og Køge omegn brygge en god historie sammen, så er det dig, vi har brug for. Vi sidder på vores hyggelige kontor i Kulturhuset, og vi vil være rigtig glade for at se et nyt ansigt dér. Arbejdet er på frivillig basis, men mægtig hyggeligt, idet man mødes på kryds og tværs og får sjove oplevelser og gode kontakter. Kontakt os på tlf. 2129 6481 eller på beboernyt@kbs.dk.

På fanebladene nedenfor kan du få mere information om dine muligheder for at engagere dig i dit eget boligområde.

KBS Bestyrelsesweb
Er du medlem af en bestyrelse i Køge Boligselskab, er du tilføjet KBS Bestyrelsesweb. Her kan du finde informationer, som er relevant for arbejdet i en bestyrelse, bl.a. budgetter, regnskaber, dagsordener og referater.  

Aktiv Information

Kontakt

Køge Boligselskab
Langelandsvej 32, 4600 Køge
Tlf.: 5663 7500
E-mail: kbs@kbs.dk

OBS! Kontorets Åbningstider pr. 1.3.2024

Mandag kl. 9-13 og 14-16
Tirsdag - torsdag kl. 9-13
Fredag lukket
KBS har egen administration, der er beliggende i Hastrupparken.

                 Tilgængelighedserklæring

Opstår der alvorlige, akutte problemer i boligen udenfor kontorets åbningstid, kan der ringes på tlf. 4032 4580

Skip to content