Kulturhuset

Kulturhusets café søger frivillige!

Er du interesseret så kontakt beboerrådgiver Kim Mørk Giedo på 2021 4908 eller 5664 3501

1997 åbnede Hastrupparkens Kulturhus – fra 1998 for alle beboere. Kulturhuset ligger placeret på Hastrupparkens område. Kulturhuset fungerer som samlingssted for mange beboere til musik, foredrag og julearrangementer. Med etableringen af Kulturhuset har boligselskabet fået et sted, hvorfra beboerne kan deltage i mange spændende aktiviteter. Blandt de mange tilbud kan nævnes motionscenter, café, festsal, bankospil, lektiecafe, fællesspisning og musikaftener i caféen.

Frivillig i Kulturhuset
Aktiviteter i og drift af Kulturhuset i Køge Boligselskab kører primært på frivillige kræfter, idet mange af boligselskabets beboere lægger mange timer i det fælles hus. Har du lyst til at give en hånd med?

Aktiviteterne 
Som frivillig har du mulighed for at gøre en meget konkret forskel for andre. Om du hjælper med de svære opgaver i lektiecafeen, deltager i miljøgruppen eller tager dig tid til at snakke med de unge på værestedet er du med til at gøre en konkret forskel for børn og unge i boligområdet. Og det sættes der stor pris på! Har du lyst til at bidrage med et par timer af din fritid kan du henvende dig til beboerrådgiver Kim Mørk Giedo. Du kan ringe til Kim på tlf. 5663 7500. 

Caféen  
Også Kulturhusets café drives i høj grad af det frivillige initiativ i området. Når du dukker op til træning eller kommer forbi og køber en cola er det ofte en frivillig, du vil møde bag disken i Kulturhuset. Har du lyst til at indgå i frivilligteamet omkring cafeen, så henvend dig i Kulturhuset på tlf. 2939 4346.  Husk, at hvis du ligger 2 timers frivilligt arbejde i vores café om ugen, så er der en belønning i form af et gratis motionskort til Kulturhuset.

Kontakt

Information og aktiviteter

Kontakt

Køge Boligselskab
Langelandsvej 32, 4600 Køge
Tlf.: 5663 7500
E-mail: kbs@kbs.dk

OBS! Kontorets Åbningstider pr. 1.3.2024

Mandag kl. 9-13 og 14-16
Tirsdag - torsdag kl. 9-13
Fredag lukket
KBS har egen administration, der er beliggende i Hastrupparken.

                 Tilgængelighedserklæring

Opstår der alvorlige, akutte problemer i boligen udenfor kontorets åbningstid, kan der ringes på tlf. 4032 4580

Skip to content